• Auto Servis Milenkovic

  Auto Servis Milenkovic

  Zvezdara

  Auto Servis Milenkovic

 • Moto - centar ČAVRGOV

  Moto - centar ČAVRGOV

  Subotica

 • Pedja

  Pedja

  Kragujevac

  Prevoz vozila - mogucnost skladistenja- svaki dogovor !!!

 • Reklama
 • RES ROTA

  RES ROTA

  Beograd

  NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVONOVO NOVO NOVO NOVO NOVO NOVO UVERENJA O KONTROLISANJU VOZILA mozete da izvrsite u objetku RES ROTA DOO svakog dana od 9h-17h vise informacija na telefon 060/55-111-74 Mirko Kecman. Res Rota doo je mesto gde mozete kupiti pouzdan i legalan automobil sa garancijom. Kod nas mozete i poruciti automobil i mi cemo Vam u najkracem roku obezbediti automobil na Srpske table. Tehnicki pregled, ispitivanje vozila, atesti na TNG,registracija, spedicija, prevoz, probne table, produzenje registracije i javno carinsko skladiste sve to na jednom mestu. Vreme je novac i treba ga pametno iskoristiti - dođite kod nas i obavite sve na jednom mestu. 060/55-111-73 registracija-Uros Manojlovic 060/55-11-209 probne table-Branko Tepavcevic 060/55-111-53 uslu...

 • NS-LINE PREVOZ

  NS-LINE PREVOZ

  Novi Sad

  Transport vozila u zemllji i inostranstvu, usluzno dovozenje vozila iz Nemacke, Holandije, Austrije i drugih zemalja. Pruzamo usluge pomoci oko carinjenja vozila. Bavimo se i prodajom vozila koja su pazljivo birana, bez havarija, sa potpunom dokumentacijom i poreklom. Vrsimo prevoz putnika 8+1 na svim relacijama, posete banjama, manastirima i sl. Mozete da birate vrstu prevoza (kola ili kombi).

 • Opel Zafira Delovi Barič

  Opel Zafira Delovi Barič

  Barič

  Prodaja delova Opel Zafira A,Prodaja skutera,motora,automobila,auto i moto guma

 • Mercedes Benz Servis Mile i Vlada

  Mercedes Benz Servis Mile i Vlada

  Beograd

  Auto servis mile i vlada osnovan 1980 god.u beogradu.vrsimo kompletnu popravku mercedesovih vozila.usluge-auto mehanicar,auto elektricar,auto limar.auto lakirer,auto dijagnostika,auto klime..

 • BMtronic

  BMtronic

  Novi Sad

  auto-service garage

 • NS Brake Components d.o.o.

  NS Brake Components d.o.o.

  Sremčica

  Privredno društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge NS Brake Components doo Beograd, Sremčica, Beogradska 388

 • GRUJIC

  GRUJIC

  Ugrinovci

 • CVELE GAS

  CVELE GAS

  Beograd

  Servis, popravka i štelovanje autogasnih Venturi uređaja, servis K-jetronik sistema i njihovo podešavanje, na benzinu i plinu.

 • Auto tapetarija

  Auto tapetarija

  Obrenovac

  Reparacija neba za vise tipova vozila, popravka enterijera, reparacija oldtajmera!

 • 3D Autostikeri

  3D Autostikeri

  Beograd

  3d auto stikeri, četvorokomponentni sa lh zaštitom , otporni na: -Grebanje -Visoke i niske temperature -Vodu,alkohol,benzin i sva sredstva za pranje i čišćenje -UV zračenje Svih velicina , dezena i oblika po vašoj želji i po vašem dizajnu..... SVE INFORMACIJE NA: http://www.autostikeri.com/

 • Autoprevoznička radnja Vettura

  Autoprevoznička radnja Vettura

  Zemun

  Usluge selidbe i prevoza za fizička i pravna lica (utovar, prevoz, istovar). Montaža i demontaža nameštaja. Usluge besplatne procene vaše selidbe. Mogućnost utovara i istovara robe sa našim radnicima. Prevozno sredstvo: Peugeot Boxer, povišen i produžen. Osnovna delatnost: Transport, organizacija i koordiniranje selidbe u gradskom, međugradskom i međunarodnom prevozu. Mogućnost plaćanja preko računa. Najpovoljniji prevoz robe. Cene po gradu od 1.200 do 2.200 dinara.

 • Auto NS Glass Service DOO

  Auto NS Glass Service DOO

  Novi Sad

  Veleprodaja, maloprodaja i ugradnja svih vrsta auto stakala. Komletan putnički i teretni program motornih vozila.

 • Auto delovi TOYOTA

  Auto delovi TOYOTA

  Jakovo

 • Realsystem

  Realsystem

  Novi Beograd

  RealSystem je firma koja se bavi proizvodnjom materijala za reparaciju (farbe, gitova, sredstva za čiscenje i odrzavanje) kože i plastike. Firma je osnovana u Italiji 2008. Pored proizvodnje materijala, postoje naši servisi širom Evrope koji pružaju uslugu reparacije (podmlađivanja) kožnih elemenata u vozilima (automobilima, brodovima, avionima, kamionima) kao i u prostorijama (kancelarijama, salama, kućama). Pored kože može se vršiti reparacija (farbanje) gumenih, plastičnih volana, sedista i svih plastika (rukohvati, table, ručica menjača, itd) u vozilima. Obaveštavamo Vas da smo otvorili ReALsystem predstavništvo u Srbiji te zelimo da se i Vi uverite u kvalitetu i dugotrajnost naših usluga. Naša polja primene su: - Automobili (kozna sedišta i vinil, bočni paneli i kontrolne table,...

 • Auto 'Duga

  Auto 'Duga

  Niš

  25.godisnje iskustvo u popravci i odrzavanu vozila VW;AUDI;SEAT;SKODA Procena realne vrednosti i stanja polovnih vozila sa procenom potencijalnih i mogucih kvarova u predstojecem periodu i autodijagnostika na navedenim tipovima vozila.Asistencija pri nabavci polovnih vozila sa preuzimanjem odgovornosti za stanje vozila na osnovu trenutnog i vidjenog stanja.Uverite se u nasu iskrenost,realnost i strucnost - besplatno prvi put.

 • Najdanovic

  Najdanovic

  Negotin

  Prodaja i ugradnja polovnih delova za opel, vw, reno i zastavina vozila. Najjeftinije mehanicarske usluge u gradu.

 • tuning styling

  tuning styling

  Banatski Brestovac

  auto-limarske i mehanicarske usluge

Pogledaj sve »